Minisemester!

April bara sprang iväg och rätt som det var så var det maj! Kristi himmelsfärd-helgen kom ganska plötsligt, kändes det som, och lite spontant bestämde vi oss för att åka till Öland över helgen. Vi (läs jag) packade lite lätt och så åkte vi i onsdags kväll. Idag har solen strålat och jag fattar inte hur jag kunde glömma en solhatt till Alvar!?! Honom vågar jag knappt ha ute, det är ju svårt att inte ha honom i solen alls liksom... 

Vi har ändå njutit av solen idag, av värmen och av varandra. God mat och härliga omgivningar. Hemma blommar vitsipporna för fullt, här är rapsfälten gula och körsbärsträden står i full blom. Tänk att det kan skilja så! 

I närheten av huset finns en skola med tillhörande fotbollsplan. Tjejerna älskar att gå dit och leka så det har vi självklart gjort idag. Spelat fotboll och basket, springtävlingar och hinderbana. Kvällen avslutade vi med grillmiddag och mys här hemma, och nu sover alla utom jag - de laddar väl för morgondagen skulle jag tro. Fotbollsplanen står på schemat även då. Såklart. Men jag skulle också vilja hinna med en stund i solstolen, faktiskt, för dendär solen som strålat nonstop idag - den har varit efterlängtad!



Alvar var alldeles slut och somnade mitt i allt, från en minut till en annan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0