Sjukstuga deluxe

Ja denna vintern har vi verkligen varit sjuka! Inte alls vad man önskar med en liten bäbis i huset, men som bekant blir det inte alltid som man tänkt sig. Det började ju redan innan Alvar kom då båda tjejerna var förkylda, en förkylning som satt i och när Alvar var några veckor var vi alla hemma o snörvlade, varpå han också blev förkyld.

Nu senast var det influensan som vi alla åkte på och Alvar fick sin första feber knappt fyra månader gamal. Älskade liten, så himla jobbigt det är att se dem sjuka! Att jag samtidigt hade runt 40 graders feber själv gjorde ju inte direkt situationen bättre, att ta hand om en liten när man bara vill bädda ner sig och släcka alla lampor, stänga ute all ljud... Ja, det är svårt att få ihop!

Nu är vi nog dock på bättringsvägen, Alvar är lite förkyld och ögonen rinner på honom och jag har ont i halsen, men annars är alla på benen. Ingen av de andra har varit sjuka såhär tidigt, det är verkligen svårt att skydda en liten minsting när det finns äldrr syskon som går på skolan och tar hem diverse olika bacilusker.

Försöker att vara ute och lapa så mycket D-vitamin det bara går, men det är inte helt enkelt när energin vissa dagar går åt till att bara ta sig igenom vardagen.RSS 2.0