Lycka är...

... att vara mamma till dessa ljuvligt fantastiska ungar!!

<3


Ny smak!?

Lovis köpte halstabletter häromdagen. När hon smakade blev hon jätteglad och utbrast:

"Wow, de smakar futti-rutti!"

:)


Mysdag på stan!

I söndags hade Lovis och jag egentid på stan. Lovis fick bestämma vad vi skulle göra en heldag tillsammans, och valet blev A6, ett köpcenter här i stan.

Vi lunchade på MC Donalds, lekte i lekparken, tittade på kaniner, valde solglasögon, lekte i lekparken en gång till, åt glass och letade present till pappa, som fyller år snart. Lovis var dock säker på vad hon letade efter; en tröja med tomtar på. Och det gick inte att finna någonstans! ;)

Så mysigt att göra något med bara henne! Först var ju allt med bara henne, sen kom Freja och då hade jag en regel om att Lovis och jag skulle göra något själva, minst 20 minuter varje dag. Men när Freja var runt 4-5 månader rann detdär ut i sanden. Och nu blir det allt för sällan som vi hittar på något ensamma. Men desto mer uppskattat då, en dag som i söndags!

<3


Påskafton 2012

Jämfört med förra året så känns det galet att det ens är påskafton idag. Förra året solade jag och tjejerna på baksidan hela dagen medan M byggde staket, vi plockade vitsippor att ställa på bordet och dukade på altanen, där vi satt kvar till in på natten och pratade med fina vänner medan barnen sov i vagnar o framför tv:n. Idag började M dagen med att skotta, och sen har vi hållit oss inne mest hela dagen.

Vi har öppnat påskägg som innehöll galet stora kinderägg, mycket uppskattat av båda tjejerna, trots att de hade klart olika taktiker när det kom till ätandet; Freja högg rakt in på de stora chokladbitarna medan Lovis omsorgsfullt delade ägget och lade i en skål.

Sen har vi påskpysslat med några vänner, mamma P hade gjort marsipan som alla barnen kreativt förvandlade till kycklingar, fågelbon med ägg, bollar, maskar och annat fint!

Jag föredrar ju att vädret är som förra året, men tycker ändå att dagen har varit fin!
Skattjakt!

Påskharen hade varit här under natten och lagt ut många små påskägget fyllda med lite godis och ledtrådar. Tillslut hittade båda tjejerna sina ägg i lekrummet!


Påskprinsessa!

Världens finaste!

<3


Vi är lite efter såhär på landet... ;)

Lovis sitter vid köksbordet och funderar:

"Mamma, vad betydde 'no' nu igen?"
"Det betyder ju nej"
"Just det. Men vet du vad de har gjort i stan? De har ändrat det, så nu betyder det ja där istället"

Haha! ;) Men det är i stan det; här i Mullsjö menar vi fortfarande nej, när vi säger no.
För det är jag väl värd?

Idag bjuds det på påskgodis på jobbet. Den dagen på året jag är mest glad över att ha kontoret närmast receptionen!


Ensamhet.

Tänker på hur det finns olika sorters ensamhet; den valda och den påtvingade.

Idag har jag en vald ensamhet - gick upp tidigt för att äta frukost i lugn och ro, bläddra lite i en tidning och njuta av morgonen.

Men jag vet flera i min närhet som upplever den påtvingade ensamheten, när ensamheten bara är smärtsam och outhärdlig. Idag går mina tankar till dem! <3


RSS 2.0