2014

Ja, så var det 2015. 2014 gick, som de flesta år, i en rasande fart och nu är det redan slut. Vi firade ut året tillsammans med finfina vänner, för stora som små. Vi började i pulkabacken, sedan fick barnen sin mat medan vi vuxna fixade färdigt våran. När barnen ätit klart gav vi dem lite snacks och de drog sig undan - och vi slog oss ner för tre-rätters i lugn och ro. (Jaja, någorlunda lugn och ro, så gott som det går med 7 barn i åldrarna 2-7 år som behöver hjälp med det ena och det andra...)
Som alltid i dessa vänners sällskap, en lyckad kväll! ❤ Freja, stackarn, blev alldeles rädd när vi var ute och tittade på raketer så hon och M fick gå in och titta genom fönstret istället.
Jag tänker tillbaka på året som gått och konstaterar att det har varit ett härligt år på många sätt! Några favoritdagar som jag samlat på mig under 2014 och som ligger sådär alldeles varmt och härligt inom mig, extra minnesvärda och lätta att plocka fram och känna mig tacksam över och njuta av även såhär i efterhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0