En semesterhelg mitt i...

Vilken helg det blev! Den började mindre bra med ett tågstopp redan här i Mullsjö, tekniskt fel på tåget och det stod helt still! Jag blir tokig, alltid är det nåt! En kort stund hann jag tänka att jag stannar hemma istället, orkar inte krångla med tågbyten och förseningar... Men familje-längtan övervann krånglet! ;-) Trots två omstarter av tåget fick de dock inte igång det och det blev buss till Jönköping. Därifrån tåg till Nässjö, vidare med nytt tåg (som även det var försenat) till Alvesta. Därifrån till Kalmar, och framme en timma senare än utsatt tid. Där möttes jag av en längtande dotter och hårda långa kramar! "Min fina mamma" viskade hon i mitt öra när hon kramade mig. Min fina Freja!!



Familjen har haft sällskap av ytterligare en familj hela veckan på Öland och trots lite ålderskillnad hade barnen funnit varandra väl! De lekte och hade fredagsmys tillsammans medan vi föräldrar satt ute - ända tills fladdermössen kom! Usch, då flydde vi in, snabbt!




Lovis och barnen i den andra familjen (12 och 10) har sovit i tält på tomten. Jag är imponerad, att hon vågar sova i tältet så, utan vuxna! 

På lördagen visade sig Öland från sin allra bästa sida och dagen tillbringades på Haga park. Sol, bad, glass och surf (för vissa i sällskapet) dagen lång och här ungefär var tåg-problemen glömda. En lång kväll ute som avslutades med fotbollsmatch papporna mot barnen, och vinst av barnen. En sträckt ljumske, en svullen kind, en skadad fot och två besvikna pappor senare...








Idag låg jag i hängmattan och kände stor tacksamhet till livet och min fantastiska familj, alla våra härliga vänner och massa annat!



Sen hängde vi på stranden fram på eftermiddagen och lämnade därefter Öland för denhär gången. Men vi kommer tillbaka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0