Hellre på detta hållet, än tvärtom!

När dagen slutar såhär,då är det nästan svårt att komma ihåg att den började på något annat sätt...

För idag har vi haft en sådär dag som man helst av allt vill glömma. När inget har blivit rätt, hur man än försökt. Tjejerna har fått stå ut med mycket tjat och gnäll idag, vi föräldrar har fått våra öron utsatta för extremt mycket tjurande, skrikande och gråtande. Tjejerna har bråkat om vem som fick mest yoghurt till frukosten eller vem som faktiskt hade den mörka dockan först. Och om vem som skulle gå på toaletten nere, om vems halsband det egentligen är och om vem som ska vara mamma i leken. Och om... ja, ni förstår. ;-)

Ingen mår ju bra en sån dag, ingen är ju nöjd över sättet man beter dig på. Ändå verkar det vara en cirkel som är svår att bryta när den väl påbörjats. Tillsist skickade vi in tjejerna till grannarna, jag åkte och handlade medan Marcus fixade mat. Baconlindade älgrullar med färskost i. Gott! :-)När tjejerna kom hem var de nytankade med kärlek och tålamod, jag och Marcus hade också hunnit ladda om och lördagsmyset blev precis sådär som man vill ha det. 

Och när de ligger här och sover i mitt knä, påminner jag mig om hur lyckligt lottad jag är som faktiskt är deras mamma! Och tänker att det ska jag berätta för dem, det första jag gör imorgon bitti!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0