Ledigt mitt i veckan! :-)

Ja så lyxigt det är, att vara ledig mitt i veckan. En röd dag mitt i ger så mycket energi! Vi tog en riktigt lugn morgon och dagen började egentligen inte förrän till lunch, då vi åt med Marcus som kapade ved. Goda mackor från konditori till oss vuxna och pannkakor med sylt till barnen. Det var ett mindre kaos hör hemma när vi vaknade imorse, så det kändes som en bra lösning att lämna hemmet en stund.

Vi gjorde ett försök till att familje-fota oss själva, men det visade sig vara lättare sagt än gjort... Till sist fastnade dock alla på samma bild, även om ingen riktigt blev så bra... ;-)

Vad snabbt hemmet förändras till en enda stor röra! Ett par dagar med sol och värme, och så lite jobb på det. Sen är de där, alla berg. Diskberg, tvättberg, leksaksberg. Dammhögarna växer och hela köket täcks av matrester, urätna yoghurtförpackningar och smulor. Eller är det bara hos oss detta händer??

Lovis har haft kompis här hemma hela eftermiddagen. De har lekt inne, lekt ute, haft filmmys med popcorn och pysslat fina teckningar. Och lekt hemma hos en av personalen på förskolan, som bor här på vår gata. Hon är också mormor till lilla M, som kom hit och ville leka, och efter ett tag gick de alla dit. Ok så långt. Sen ringer J och vi börjar prata, och hon talar om att M nu är hemma igen, sedan ca 20 minuter. Stackars fröken fick ha barnen lekandes på baksidan på sin lediga dag! ;-)

Ikväll har vi grillat lax, ätit på altanen. Myst och skrattat, och båda tjejerna har varit sådär härligt nöjda o glada! Nu sover de o laddar för en dag hos mormor imorn. Lyx för både dem och mamman, som kan jobba med gott samvete.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0