Livet när det är som bäst!

Vilka härliga dagar vi hade i Knäred! Vi besökte Laholm, Halmstad och Mellbystrand; strosade i städerna, roade oss på äventyrsland och njöt på stranden. Åt frukost och middag intill fårhagen eller i stugans kök, alla tjejerna lekte helt utan bekymmer och bråk dagarna i ända. De sov hela nätter och åt hyfsat bra vilket ledde till glada barn och nöjda föräldrar. Kortspel och vin om kvällarna, väldigt massa skratt och ytterst lite tårar. (Tårarna stod barnen för, om någon skulle undra...)

Äventyrslandet var roligt för stora och små, vi spenderade en heldag där utan att tröttna det minsta.

Vi avslutade hela semestern med en dag vid havet, och konstaterade att det gått över förväntan och att det är härligt att semestra tillsammans!

Väl hemma packade jag upp regnkläderna och konstaterade att de legat alldeles orörda bak i bilen hela tiden. Leksakerna var heller inte mycket använda utan istället har de lekt med ett egenhändigt gjort metspö, egenhändig (av papporna) gjord pilbåge och med ägarnas 8-åriga som som lärt de stora tjejerna att cykla över ett gupp. De har samlat insekter, täljt pinnar och haft en fantastisk fantasi hela tiden. Så härligt att se!

Nu har vi haft fantastiska dagar hemmakring! Besök från Norrköping av fina familj T en natt. Heldagar på stranden 4 av 5 möjliga; själva, med mormor & gamlamormor och med familjen A. Grill här hemma med familjen H, kvällsgrill på stranden en dag. Ljuvligt är ordet!

Nu återstår 3 dagar av den gemensamma semestern, varav två sägs vara stranddagar. Och jag ska njuta som bara den..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0