Sommarlov

Ja, det är i full gång, sommarlovet. Vädret kom lite av sig men vad gör väl det, vi har ju 9 veckor kvar att njuta på!

Lovis går fotbollskola om dagarna och stortrivs med det. Lite synd tycker hon att det är att hon måste iväg varje morgon men när hon väl är där är hon nöjd. Freja har haft kompisar nästan varje dag och leker så bra just nu! Även på egen hand sysselsätter hon sig så fint; barbie, studsmattan och sandlådan är favoriterna. Alvar är alltjämt nöjd, så länge han inte blir lämnad ensam, då protesterar han högljutt!

Vi inledde sommarlovet med grill hos J&D på skolavslutmingskvällen, följde upp med lek och övernattning av kompisar på fredagen. På lördagen körde vi trädgårdspicknick här med nästan hela middagsklubben. 30 personer, blandat vuxna och barn, var vi. Så mysigt, förutom knotten som var alldeles för många. Men instängda i uterummet kunde vi prata några timmar.


I helgen var Lovis på scoutläger. Ca 80 barn och ungdomar hade samlats utanför Ulricehamn och Lovis o Meja ville såklart inte missa det, de vill ju inte missa nåt de två... 😉 Lite jobbigt hade det varit vid lämning, Changa körde ner dem. Men så fort det la sig så stortrivdes de båda två och i söndags hämtade vi två nöjda, spralliga och rätt så trötta tjejer. 

Men det roliga tog inte slut där. Vi fortsatte till Göteborg där Marcus och Martinus spelade på stora scenen. Framförallt Freja men även Lovis älskar dem och det blev en lyckad avslutning på helgen. När vi väl fick oss en parkeringsplats, vill säga... Alltså hjälp, vi åkte runt mellan parkeringshus och parkeringar i 90 minuter och tillsist rådgjorde vi med varandra om hur mycket det egentligen kostade med en parkeringsbot, det fanns nämligen gott om tomma förhyrda platser. Men högst upp i säkert 6:e parkeringshuset fanns det tre lediga platser, så där knep vi varsin. Sen var det en rätt så seg väntan innan idolerna gjorde entré. 

Lite matsäck smakade fint i väntan...

Alvar var nöjd nästan hela tiden 
och grejade med sitt medan tjejerna 
turades om att sitta på mina axlar... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0