Sommar 2014, so far!

 Dendär första kvällen på semestern, när man har allt framför sig, då känns dedär veckorna nästintill livslånga. Den kvällen är nästan magisk, det är så mycket förväntningar och glädje i luften inför vad som komma skall! Och sen går det ändå så fort... Nu har hälften av tjejernas långa sommarlov redan gått, tiden bara springer iväg! 

De första två veckorna regnade mer eller mindre bort, tjejerna och jag var lediga på egen hand men vi lyckades njuta bra ändå! Filmmys och jordgubbar, pyssel och bakande. Lek och skumparty i duschen.


Vi firade Freja som fyllde fyra år, älskade ungen, och kalasade i stugan tillsammans med moster L.


Midsommar firades traditionsenligt med familjerna S och S. Faktiskt utan regn!


Vi var på logbröllop och fick dela en fantastisk dag med två av våra mest fantastiska vänner. Även detta i regn... Men vad gör väl lite regn när alla människor strålar..?Men efter regn kommer solsken och då for vi på semester! Min tredje och Marcus första semestervecka husvagnade vi i Falkenberg med "nybliva" familjen Seitl. Lycka! Jag blir så lycklig av husvagnssemester, för mig är det barndomsminnen av allra bästa slag! Det är verkligen sådana minnen jag vill ge mina barn, friheten och lugnet som är på en camping och enkelheten med husvagnslivet gör mig alldeles tillfreds!

Lovis och Malva njöt av tillvaron, de var på minidisco och strandfynd som ordnades av campingen och växte rejält av att få cykla runt själva, gå till affären och toaletten på egen hand. Freja och Signe fann varann och lekte hela dagarna! Vi var på stranden flera heldagar och det är nog det allra bästa jag vet! Äta lunch som knastrar lite mellan tänderna, bli alldeles varm och doppa sig i havet. Blunda och höra hur barnen leker, människor pratar runt omkring och måsarna skriker. Total avkoppling! Mycket grill, krabbfiske på klipporna, lite tivoli och massa kvälls-mys i förtältet med tända ljus, vin och kortspel. Sådär skulle jag kunna tillbringa mitt liv!
Nu har jag jobbat en vecka och har en vecka kvar, innan ytterligare tre semesterveckor väntar. Jag är påväg till Öland där min familj redan befinner sig för ännu mer semesterkänsla och stranddagar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0