Lekdag med tre trötta tjejer!

Idag var stora hjärtat på förskolan så jag och lillskruttan hade mysdag. Tur var det, jag låg nämligen vaken till fyra imorse med migrän. Har haft det en gång innan, och åh - vad ont det gör!! Jag låg på toalettgolvet med en våt handduk över huvudet från 23-04, förutom en kvart då jag var och ammade lillan. Så idag var jag trött! En mysdag i soffan var precis vad jag behövde!

När jag hämtat L åkte vi hem till en kompis, och dit kom ytterligare en kompis. Det var tre trötta tjejer som skulle leka... ;) Men emellan utbrott och gråt var det ljuvligt att se dem leka tillsammans, jag verkigen älskar att se henne med sina kompisar. Hur de leker, mest brevid varandra, men även lite med varandra. Framförallt hur de är mot varandra, kramas och klappas. Det syns faktiskt att de tycker mycket om varandra, och det är underbart! Med lite hjälp av oss mammor klarar de faktiskt relativt bra att turas om och dela med sig. När vi väl började göra oss iordning för hemfärd piggade alla tre tjejerna på sig och skrattade för fullt. ;)

Väl hemma åt vi lite kvällsmat, läste en bok och sedan somnade hon som en stock, på mindre än fem minuter. Medan jag var och gjorde lite te somnade även lillskruttan i sin vagga, så jag sitter här ensam i soffan. (mannen är på personalmöte) Det känns tomt, längesen jag satt en hel kväll i soffan utan en dotter i knät! Lite skönt, men väldigt tomt. Nu kommer dock maken hem här, så det är bäst att jag socialiserar mig litegrann...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0