Semester!!

Ja, så är vi på plats i Egypyen. Lite kallare än önskat, och lite mer moln än vi tänkt oss, men så fort solen kommer fram så bränner det i huden sådär härligt!!

Tjejerna är så nöjda! Och varför skulle de inte vara det, två små tjejer och 12 vuxna, som alla släpper det de har för att busa en stund i poolen, leka lite med Pippi-gubbarna eller bara mysa en stund.

Ett enormt hotell! Första morgonen gick tjejerna o jag lite vilse på en morgonpromenad när vi skulle jämföra frukostbuffeerna. Tillslut hittade vi rätt, och Lovis valde den något sämre buffén för att de hade fler ägg att välja på.
De har badat massor, ridit på häst och suttit på kamel. (Freja satt bara en liten stund på hästen, sen blev hon rädd! Stackarn, som har längtar efter att få rida i flera månader!) Det finns flera restauranger att välja på varje måltid, så alla hittar någonting att äta. Till frukost äter Freja rostat bröd med nutella, och är lycklig som aldrig förr. Lovis äter plättar med rosa socker och tycker att Egypten har mycket finare socker än vad Sverige har. Själv äter jag alldeles för mycket, men - det är ju semester!?! ;)

Vi solar, badar, äter och njuter! Lovis har gjort rastaflätor i håret och är så stolt! :) Livet är härligt!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2191910/images/2013/pic_510ca8639606ee0a117eee87.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0