VAB = varannan arbetsdag borta..?

Ja, så har det känts den sista tiden. Vi har varit hemma med sjuka små älsklingar mest hela tiden, ena dagen den ena och andra dagen den andra. Aldrig båda sjuka samma dag.

Och det är väl kanske tur, på ett sätt. Men det blir väldigt mycket tid hemma från jobbet och massa extrajobb när man väl är där...

Igår var Lovis hemma, hon hade ont i magen natten till igår och ville inte gå igår. Stackars litet hjärta, vad jobbigt det är när de har ont någonstans och man inte kan hjälpa dem! Igår kväll låg hon och kved, så jag var helt inställd på att vara hemma idag. Men så imorse vaknade Lovis kvart över sex och var pigg och glad, så vi beslöt att hon fick gå till dagis. Jag ringde vid 13-tiden och allt var frid och fröjd. Men sen när M hämtade henne vid 16 hade hon ont i magen igen... Och nu ligger hon nere i soffan och kvider till emellanåt. Stackars hjärtat!!

I helgen är tanken att jag och M ska åka till Göteborg med kompisar, sova på hotell och ha det mysigt. Men vi får väl se om vi kommer iväg, eller om vi får vara hemma med tjejerna.

Jaja, imorgon har M ledig dag så vi slipper iaf tänka på VAB och vem som har minst att göra på jobbet och alltså kan vara hemma... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0